Bad verstopt in Utrecht?

Een lekker warm bad na het werken is voor veel mensen pas echt thuiskomen. Het vervelendste dat dan kan overkomen is dat u bij het leeg laten lopen van uw bad erachter komt dat uw bad verstopt is. Zelfs wanneer u regelmatig uw bad schoonmaakt blijft het mogelijk dat uw bad verstopt raakt. Een bad verstopt in Utrecht kunnen de loodgieters van AKC snel oplossen, omdat dit een veel voorkomend probleem is. De loodgieters van AKC zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Wij begrijpend dat een verstopt bad ook midden in de nacht opgelost moet kunnen worden. Dag en nacht zullen wij dus voor uw verstopte bad in Utrecht klaar staan.

Is uw bad verstopt in Utrecht?

Oorzaken van een verstopt bad

Een verstopt bad kan veel verschillende oorzaken hebben. Veel voorkomende oorzaken zijn:

 • Bad verstopt door haren
 • Bad verstopt door aangekoekt vet
 • Bad verstopt door verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddel
 • Bad verstopt door zeepresten

 

De loodgieters van AKC hebben meer dan 25 jaar ervaring in het loodgieters vak. Zij zijn dan ook uitermate bekend met alle oorzaken van een verstopt bad in Utrecht. Ook staan onze loodgieters dag en nacht voor u klaar om uw bad te ontstoppen. Een verstopt bad kan ervoor zorgen dat er vervelende geuren in de badkamer ontstaan. Onze loodgieters weten hoe ze hier mee moeten omgaan, zodat u optimaal kan genieten van uw bad!

Garantie voor oplossing verstopt bad Utrecht

Wij staan garant voor een goede service en vinden dat wanneer uw bad verstopt is, dat u recht heeft op een optimale reparatie door onze loodgieters. Wat betekent de service van AKC loodgieters?

 • Onze loodgieters berekenen nooit voorrijkosten. U betaald dus niet voor iemand die nog niet aan het werk is.
 • Ook zullen onze loodgieters altijd van tevoren aangeven welke kosten er gemaakt moeten worden voor uw verstopte bad in Utrecht. U maakt voorafgaand een prijsafspraak met ons, waardoor u nooit verrast wordt door onverwachte kosten.
 • Een verstopt bad in Utrecht zal door ons vakkundig worden ontstopt. Omdat wij met echte vakmensen werken geven wij een garantie van ons succes.

 

Waarom kiest u bij een verstopt bad in Utrecht voor AKC loodgieters?

 • AKC loodgieters zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar
 • U betaald geen voorrij kosten en betaald dus alleen voor zaken die wel gedaan zijn
 • Onze loodgieters hebben een jarenlange ervaring met verstopte baden
 • Geen verassingen achteraf, want u weet vooraf wat de kosten zullen zijn
 • U krijgt altijd garantie van onze loodgieters

 

Contact voor een verstopt bad Utrecht?

Neem contact op met de loodgieters van AKC Utrecht zodat u zo spoedig mogelijk af bent van de verstopping in uw bad! Geen tijd om tijdens kantooruren een belletje te plegen? Dit is voor ons geen probleem! Wc verstopt is namelijk 24 uur, 7 dagen in de week beschikbaar op telefoonnummer 085-48 83 695.

Andere diensten van WC Verstopt

Naast het ontstoppen van uw riolering bieden wij meer diensten aan in de regio Utrecht. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een WC verstopt in Utrecht, een Verstopping in Utrecht en een riool verstopt in Utrecht. Ook is het bij WC Verstopt mogelijk om een onderzoek te doen naar de oorzaak van uw ontstopping met een camera inspectie in Utrecht en direct uw afvoer te ontstoppen in Utrecht.