Is uw wc verstopt (Amsterdam)?

Loopt uw toilet niet meer goed door? Zit u helemaal met uw handen in het haar omdat u geen gebruik meer kunt maken van uw toilet? Laat WC Verstopt Amsterdam u helpen. Binnen korte tijd kunt u weer gebruik maken van uw eigen toilet. U kunt 24/7 bellen naar 06-15231384.

Professionele loodgieters voor uw verstopte wc

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met allerlei riool en verstoppingsproblemen. Door onze ervaringen weten wij heel snel de vinger op de zere plek te leggen en kunnen wij uw verstopte wc in een handomdraai weer ontstoppen.

Onze loodgieters beschikken allen over de beste opleidingen en diploma’s zodat we u garantie kunnen geven op onze werkzaamheden. In sommige gevallen wel tot 5 jaar garantie.

Door onze ervaring kunnen we vooraf ook goed inschatten wat de kosten gaan zijn en maken daarom vooraf met u een prijsafspraak. Zo komt u achteraf niet voor dure verrassingen te staan.

Scherpe tarieven en 24 uur service

Wat u van ons mag verwachten?

    • Een scherpe prijs met een transparante factuur.
    • Geen voorrijkosten.
    • Tot wel 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.
    • 24 uur service; u zit dus nooit lang met een verstopping.
    • Pro-activiteit: Is het verstandiger een bepaald onderdeel te vervangen? Dan geven we dat direct aan.

Is de verstopping lastig te vinden? We hebben ook apparatuur bij ons voor een camera inspectie. Zo heeft u geen uitgebreid sloopwerk, maar kunnen we direct aan de slag op de juiste locatie.

Werkgebied WC Verstopt Amsterdam

Wc verstopt wordt uitgevoerd door AKC-loodgieter, gevestigd in Amsterdam en werkzaam in heel Noord-Holland. Wij kunnen uw wc ontstoppen in bijvoorbeeld: Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Mijdrecht, Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Schagen, Velsen en Oostzaan. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Bel gerust even op, dan kunnen wij u aangeven of wij in uw woonplaats ook actief zijn.

Contact opnemen

Neem contact met ons op wanneer u een verstopte WC heeft in Amsterdam en omgeving. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

Andere diensten van WC Verstopt Amsterdam

Bij WC Verstopt zijn wij niet alleen bekend met de standaard problemen zoals een toilet die verstopt is. De loodgieters van WC Verstopt zijn echte experts op alle loodgieter gerelateerde werkzaamheden. Zo kan u de loodgieters van WC Verstopt ook inschakelen voor: