Keukenafvoer verstopt

Is de keukenafvoer verstopt? En loopt uw gootsteen niet meer door? Of loopt misschien uw vaatwasser niet meer leeg? Soms kunt u zelf de keukenafvoer ontstoppen, maar wat als u het niet meer lukt?

Dan belt u WCverstopt: uw partner voor alle loodgieter klussen in de regio Amsterdam en de Zaanstreek. Wij bieden u 24 uur service zodat we snel uw probleem kunnen oplossen!

Keukenafvoer verstopt? Wat kunt u zelf doen?

Wat kunt u zelf doen aan verstopte keukenafvoer? Heeft u al uw sifon na gekeken? Hier kunnen zich vuil en etensresten verzamelen waardoor de afvoer verstopt kan raken. U kunt het natuurlijk ook even proberen met een rubberen ontstopper, wie weet krijgt u zo uw keuken afvoer ontstopt.

Lukt het u nog niet? Geen stress, bel ons snel op en we kunnen vaak al binnen een uur op uw locatie zijn.

Waarom kiezen voor ons?

Is uw keukenafvoer verstopt en bent u op zoek naar een loodgieter? Stop met zoeken, onze voordelen op een rij:

  • Geen verrassingen: we maken vooraf een duidelijke prijsafspraak met u
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijk advies: Mocht er bijvoorbeeld een apparaat of iets anders aan vervanging toe zijn dan vertellen we u dat ook. En gaan dan niet onnodige kosten maken door tijdelijke reparaties te doen.
  • Ruim 25 jaar ervaring: Daardoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we u gemakkelijk adviezen geven over hoe u een verstopping kan voorkomen.

Wij zijn niet alleen actief voor particulieren maar ook voor bedrijven, bel ons dus gerust op voor meer informatie en een indicatie van de kosten.

Keukenafvoer verstopt? Dit is ons werkgebied

Wij hebben 2 verschillende filialen: Amstelveen en de Zaanstreek. Wij zijn actief van Amstelveen tot Haarlem, en van Badhoevedorp tot Almere. Een groot gedeelte van Noord-Holland dus.

Twijfelt u of we ook in uw regio actief zijn? Bel ons direct op en dan kijken we samen met u, wat we kunnen regelen.

Contact opnemen

Neem contact met ons in Amsterdam en omgeving. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384