Camera inspectie van uw riool in Utrecht

Wanneer er al een tijd een stinkende geur uit uw putjes en afvoer komt is het mogelijk om een camera inspectie te laten uitvoeren. Hierdoor is het mogelijk om te zien wat de stank veroorzaakt en hoe dit probleem opgelost kan worden. De loodgieters van AKC zijn expert in camera inspectie in Utrecht. Zij hebben dan ook een jarenlange ervaring met camera inspectie in Utrecht en andere vak gerelateerde activiteiten, zoals het ontstoppen van een riool of afvoer.

Het gebeurt iedereen weleens dat er vreemde luchtjes uit de afvoer komen, of dat er putjes zijn die na eindeloos ontstoppen en schoonmaken nog steeds niet fris ruiken. AKC loodgieters biedt u daarom een 24 uurs service aan en staat dus altijd voor u paraat om uw probleem op te lossen. Ons team, camera inspectie Utrecht is de eerste stap in het oplossen van uw probleem. Op die manier kunnen onze loodgieters gemakkelijk zien waar het probleem zit en hoe dit snel en gemakkelijk opgelost kan worden. Zo heeft u zo min mogelijk last van de reparatie.

 

Geavanceerd systeem; Camera inspectie Utrecht

Vroeger was het nog wel eens nodig wat er hak of sloopwerk gedaan moest worden om erachter te komen waar het probleem in het riool vandaan kwam. De voordelen van het gebruik maken van een geavanceerde camera is dat de camera overal bij kan en dus gemakkelijk en snel het probleem kan opsporen. De camera is waterdicht en maakt gebruik van GPS zodat de loodgieter ten alle tijden weet waar het probleem zit.

De camera inspectie in Utrecht wordt uitgevoerd door ervaren AKC loodgieters, waardoor u dus niet hoeft te graven over de gehele lengte van het riool. Dit bespaart u veel tijd, geld en overlast. Wanneer u dus een probleem heeft met uw riolering, neem dan snel contact op met de loodgieters van AKC voor een camera inspectie in Utrecht.

 

AKC Loodgieters detecteren snel rioleringsproblemen door camera inspectie

De camera inspectie Utrecht wordt altijd voor een vaste prijs gedaan. Daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten, hierdoor betaald u dus niet voor iemand die nog niet aan het werk is. Onze camera inspectie zal al snel op onze externe monitor de problemen in u riolering laten zien, zoals bijvoorbeeld beschadigingen, wortels, of scheuren.

Na de camera inspectie kunnen uw loodgieters direct vaststellen wat de oplossing van het probleem gaat kosten. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan en kan u weer optimaal genieten van uw woning.

 

Neem contact op voor camera inspectie Utrecht

Neem contact op met de loodgieters van AKC Utrecht zodat u zo spoedig geholpen kan worden met een camera inspectie! Geen tijd om tijdens kantooruren een belletje te plegen? Dit is voor ons geen probleem! Wij zijn namelijk 24 uur, 7 dagen in de week beschikbaar op telefoonnummer 085-48 83 695.

 

Overige Services van WC Verstopt

Naast het ontstoppen van uw riolering bieden wij meer services aan in de regio Utrecht. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een WC verstopt in Utrecht, een Verstopping in Utrecht en een bad verstopt in Utrecht. Ook is het bij WC Verstopt mogelijk om u te helpen met het ontstoppen van uw riool of het verhelpen van een afvoer verstopt in Utrecht.