Wilt u uw riool laten ontstoppen in Amsterdam?

Heeft u problemen met het afvoeren van water? Loopt de wc niet meer door, de wasbak niet meer leeg of heeft u misschien last van een vervelende geur? Er is een kans dat u uw riool moet laten ontstoppen.

Zelf uw riool ontstoppen?

Wilt u een zelf uw riool ontstoppen? In slechts 15-20% van de gevallen lukt het om zelf uw riool te ontstoppen. Met de volgende tips kunt u zelf proberen uw riool verstopping te verhelpen

  • U kunt gebruik maken van diverse ontstoppingsmiddelen. Gebruik dit echter niet op regelmatige basis want het geeft kans op schade aan de gebruikte materialen. Zo kan er van een klein probleem een heel groot probleem gemaakt worden.
  • Contoleer de verschillende sifons of deze schoon zijn.
  • Gebruik een ontstoppingsveer om door de afvoerbuizen te gaan. Voor bijvoorbeeld een wastafel heeft u vaak een dunnen ontstoppingsveer nodig.

Nog geen succes? Dan is het verstandig zo snel mogelijk een vakman in te schakelen.

Snel uw riool ontstoppen (Amsterdam e.o.)

WC Verstopt heeft al meer dan 25 jaar ervaring met allerlei verstoppingen. Waarom u moet kiezen voor WC Verstopt als u uw riool wilt laten ontstoppen?

  • We maken met u een vaste prijsafspraak, zo worden verrassingen en dure kosten achteraf, volledig voorkomen.
  • 24 uur service: wij kunnen vaak in zeer korte tijd op locatie zijn om uw riool verstopping te verhelpen.
  • U betaalt géén voorrijkosten, deze nemen wij voor onze rekening.
  • U krijgt daarnaast garantie op onze werkzaamheden, zo blijft u nooit ontevreden achter.

WC Verstopt wordt uitgevoerd door AKC Loodgieter: we hebben al vele jaren een goede naam in Amsterdam en omgeving. Bel direct ons filiaal in Amstelveen (020 6403449), in de Zaanstreek (Tel: 075 6877949) of bel ons mobiele nummer: 06 15231384.

Wij detecteren snel uw probleem

Wij kunnen uw riool vaak snel ontstoppen door het gebruik van onze geavanceerde camera inspectie. Dit is raadzaam om te doen wanneer de locatie van de verstopping niet zo makkelijk te vinden is. Met een camera inspectie kunnen we snel lokaliseren waar het probleem zit en het met zo min mogelijk overlast oplossen. Geen groot hak of sloopwerk dus!

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor de camera inspectie in Amsterdam en omgeving. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

WC Verstopt staat voor meer problemen paraat

Naast een probleem in uw riolering kunnen de loodgieters van WC Verstopt meerdere problemen voor u oplossen. Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar, dus u hoeft nooit lang te wachten op de oplossing. Bel ons voor: