Vaatwasser verstopt? Wij ontstoppen snel uw afvoer

Is de afvoer van uw vaatwasser verstopt? Als u eenmaal gewend bent aan zo’n handige keukenhulp kunt u waarschijnlijk moeilijk zonder. Krijgt u hem zelf niet meer gerepareerd? Wij bieden een 24 uursservice, waarbij we in de meeste gevallen binnen een uur de loodgieter op uw locatie hebben.

Wat kunt u zelf controleren bij uw verstopte vaatwasser?

Voor u ons belt kunt u zelf nog een paar dingen controleren:

  • Controleer of de filters verstopt zijn, die kunt u gemakkelijk zelf reinigen.
  • Controleer of er geen knik is gekomen in de afvoerslang.

Lijkt het toch een probleem te zijn met water wat niet wegloopt door de afvoer? Dan staan we snel voor uw klaar.

Vaatwasser verstopt? Binnen een paar uur ontstopt

Wij bieden een 24 uursservice, en gaan door tot het probleem opgelost is. Op onze werkzaamheden geven we tot wel 5 jaar garantie en vaak kunnen we binnen een uur een loodgieter op uw locatie krijgen.

Onze ervaren loodgieters (we hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak) voeren reparaties direct uit en kunnen vaak ook ter plekke dingen vervangen indien dit nodig is.

Waarom kiezen voor WCverstopt?

Waarom kiest u voor ons om uw verstopte vaatwasser te ontstoppen? Wij beloven dat we u géén voorrijkosten zullen rekenen, vooraf een duidelijke prijsafspraak met u zullen maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

En u betaalt bij ons eerlijke tarieven voor een duurzame oplossing zodat u er nog lang plezier van mag hebben.

Wat is ons werkgebied?

We hebben 2 vestigingen: Amstelveen en de Zaanstreek. Daarmee bedienen we onder andere: Amsterdam, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoorn, Landsmeer, Oostzaan, Schagen en Velsen.

Twijfelt u of we ook in uw regio actief zijn? Bel ons direct op en dan kijken we samen met u, wat we kunnen regelen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor uw verstopte vaatwasser of bijvoorbeeld een camera inspectie in Amsterdam en omgeving. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

 

WC Verstopt Services

De loodgieters van WC Verstopt zijn bekend met veel verschillende problemen op het gebied van verstopte leidingen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen in een gootsteen, toilet of zelfs een vaatwasser. Onze loodgieters zijn daarom overal op voorbereid en zullen dus niet snel voor een verassing staan. Neem contact met ons op voor het oplossen van onder andere: