Camera inspectie van uw riolering in Amsterdam

Heeft u al langere tijd last van een verstopte riolering, of komt er al geruime tijd een stinkende geur uit uw putjes? Dan is camera inspectie voor u misschien een goed idee. AKC loodgieters is expert in het doen van camera inspectie in Amsterdam en kan buigen op de jarenlange ervaring van onze loodgieters. Wij weten dat het iedereen wel eens kan gebeuren, dat zij last hebben van ongewilde geuren in huis, of putjes die na eindeloze ontstoppingen nog niet doorlopen. Wij bieden daarom een 24 uur service en staan altijd voor u klaar om uw problemen op te lossen. Onze camera inspectie is de eerste stap in de oplossing van uw afvoer- en rioleringsprobleem en zorgt er voor dat wij precies kunnen zien waar het werk gedaan moet worden.

Camera inspectie gebruikmakend van de meest geavanceerde systemen

Voordelen van onze geavanceerde camera’s bij camera inspectie:

    • Er hoeft geen groot hak-, of sloopwerk te worden gedaan over de gehele lengte van de riolering
    • De camera is waterdicht en heeft een flexibele kabel zodat hij overal bij kan
    • GPS kop zodat we weten waar hij zich bevind.

De camera inspectie van AKC loodgieters vraagt dus niet om graafwerk over de gehele lengte van de riolering, want onze loodgieters, die meer dan 25 jaar ervaring hebben, kunnen direct zien waar het probleem ligt. Dit bespaart u een hoop overlast en misschien nog wel belangrijker een hoop geld. Wanneer u dus al tijden tegen dezelfde problemen aanloopt met uw riolering, of afvoer, is het een goed idee om contact op te nemen met AKC loodgieters voor een camera inspectie.

AKC loodgieters detecteert snel uw probleem

De camera inspectie (Amsterdam e.o) wordt natuurlijk altijd voor een vaste prijs gedaan. Vanzelfsprekend berekenen wij daar zeker geen voorrijkosten bij. U hoeft bij ons namelijk alleen te betalen voor werk dat ook echt gedaan wordt. Onze camera inspectie zal al snel op onze externe monitor de problemen in u riolering laten zien, zoals bijvoorbeeld beschadigingen, wortels, of scheuren.

Nadat dit is gedaan zullen onze ervaren loodgieters de oplossing aandragen voor uw probleem en direct kunnen vaststellen wat dit u zal gaan kosten. Bij AKC loodgieters komt u hierdoor nooit voor onverwachte kosten te staan en kunt u snel weer genieten van uw woning. Neem dus nu contact met ons op!

De diensten van onze 24/7 Loodgieters

Wanneer u een camera inspectie heeft laten uitvoeren is het ook fijn wanneer het probleem direct opgepakt kan worden. Daarom zijn onze loodgieters overal op voorbereid, waardoor u zo spoedig mogelijk weer kan genieten van uw huis. De problemen die de loodgieters van WC Verstopt kunnen oplossen zijn:

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor de camera inspectie in Amsterdam en omgeving. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384