Last van een wc die verstopt is?

Het zal u maar gebeuren uw wc, die verstopt is (ons werkgebied: Regio Amsterdam). We weten dat het iedereen kan overkomen, de oorzaken zijn immers meestal te wijten aan normaal gebruik. Bij WCverstopt staan wij daarom meteen voor u klaar als uw wc verstopt is, omdat wij uitgaan van een 24 uur service. Een wc die verstopt is levert namelijk problemen, die direct opgelost moeten worden en waar u niet altijd de tijd of de kennis voor heeft.

We werken daarom vakmensen met meer dan 25 jaar ervaring in het loodgieters vak, die in alle gevallen een oplossing zullen hebben voor uw problemen. Zodat u achteraf weer gebruik kunt maken van een goed werkende wc.

Uw wc verstopt in de regio Amsterdam?

Wanneer u last heeft van een wc die verstopt is, dan kan dat tal van redenen hebben.

  • Denkt u maar aan haren,
  • het aankoeken van vet en/of zeepresten
  • en zelfs het gebruik van toilet vochtigheidsdoekjes. Al staat er op de verpakking te lezen dat zij gewoon doorgespoeld kunnen worden, toch leveren zij vaak problemen op voor uw wc die dan verstopt raakt.
  • Ook kan het verkeerd gebruik maken van ontstoppingsmiddelen juist verstoppingen veroorzaken.

Wij leveren wij echter een garantie, dat wij uw wc die verstopt is in Amsterdam, succesvol zullen ontstoppen. Onze toploodgieters zullen van te voren met u een vaste prijs afspreken, waardoor u altijd zult weten waar u aan toe bent.

WCverstopt ontstopt uw wc (24 uur service!)

De loodgieters die bij ons in dienst zijn kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring in het vak. Zij zullen daarom ook altijd met een goede en betaalbare oplossing komen voor wanneer uw wc verstopt is.

U hoeft daarom niet te vrezen lang met het probleem te zitten, want binnen no-time zal deze opgelost worden door WCverstopt. Wij berekenen daarnaast voor onze afspraken en oplossingen geen voorrijkosten, waardoor u alleen betaalt voor werk, dat ook echt gedaan wordt.

U zult dus niet uw weekenden vrij moeten maken om zelf te moeten klussen aan uw wc die verstopt is en ook uw doordeweekse afspraken kunnen gewoon doorgaan. We lossen uw problemen namelijk op van begin tot eind.

Tips ter voorkoming van wc verstopping

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom helpen we jullie graag met tips om te voorkomen dat de wc verstopt raakt.

 1. Gooi vochtig wc papier altijd in een prullenbak. Doordat het niet oplosbaar is, kun je hiermee veel problemen voorkomen.
 2. Het toilet is geen afvalbak, gooi dus geen tampons, maandverband, condooms of andere dingen in het toilet!
 3. Soep weggooien op het toilet? Ook niet doe, door etensresten en vet kunt u juist verstoppingen veroorzaken.
 4. Gebruik niet teveel toiletpapier en spoel goed door zodat alles weg is.

Bij een verstopte wc in Amsterdam en omgeving belt u WCverstopt (door AKC loodgieter) hét loodgietersbedrijf van Noord-Holland. Oók ’s nachts, ‘s avonds en in het weekend krijgt u een specialist aan de lijn.

Voordelen WC ontstoppen via WCverstopt

Waarom zou u kiezen voor WCverstopt? Hier 5 redenen!

 1. 24 uur service: Dag en nacht bereikbaar om snel uw probleem op te lossen.
 2. Betaalbare oplossing: Géén voorrijkosten betalen, alleen betalen voor het werk dat wel gedaan is.
 3. Vakmensen met 25 jaar ervaring: Door de jarenlange ervaring zijn wij expert op gebied van elke verstopping!
 4. Geen verassingen achteraf: Vooraf weten wat u gaat betalen voor de opdracht.
 5. Garantie op onze diensten: U blijft dus nóóit ontevreden achter!

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw wc. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

Lees hier wat mensen over onze uitstekende service te zeggen hebben

Mijn ervaringen met AKC Loodgieter zijn super. Ik had een verstopte WC en die hebben zij snel en goed verholpen. Ik ben erg blij.

Ik heb zojuist het bedrag voor de werkzaamheden overgemaakt.
Verder wil ik nog graag mijn waardering uitspreken voor uw professionaliteit en snelheid van handelen. Die zijn zeker boven gemiddeld.

Hartelijk voor de snelle reactie en uitvoering na de constatering door Liander van gaslekkage. Ben zeer tevreden waarop uw medewerker de werkzaamheden heeft uitgevoerd, waarbij tijd geen enkel probleem was. Een uitstekende reclame voor uw firma.