Riool ontstoppen Almere

Uw riool ontstoppen in Almere? Heeft u last van water dat niet weg wil lopen door uw hele huis heen? Of last van vervelende geurtjes? Allicht heeft u te maken met een riool verstopping. Het is belangrijk om snel uw riool te ontstoppen, om grotere problemen te voorkomen.

24 uur per dag riool ontstoppen (Almere)

WC Verstopt biedt een 24 uur service, zo hoeft u nooit lang last te hebben van uw verstopte riolering. Naast onze 24 uur service voor riool ontstoppen (Almere) bieden wij u ook scherpe tarieven én een duurzaam resultaat. U krijgt garantie op onze werkzaamheden zodat u nooit ontevreden achterblijft.

Is het niet direct duidelijk waar de riolering precies verstopt is? Dat is voor onze vakmannen geen enkel probleem. Door middel van een camera inspectie kan het probleem gemakkelijk gelokaliseerd worden. Op die manier voorkomt u groot hak en sloop werk en kunnen wij direct aan de slag in het probleemgebied.

Waarom kiezen voor WC Verstopt?

WC Verstopt wordt uitgevoerd door AKC loodgieters, welke al jaren een goede naam hebben in Amsterdam en omgeving. Welke voordelen bieden we nog meer?

  • U betaalt bij ons geen voorrijkosten, zo zijn onze tarieven nog scherper.
  • U komt achteraf niet voor verrassingen te staan: we maken vooraf een prijsafspraak met u.
  • U krijgt (tot wel 5 jaar) garantie op onze werkzaamheden.
  • Onze medewerkers zijn uitgebreid geschoold en daarom absolute experts op het gebied van ontstoppingswerkzaamheden zoals een riool ontstoppen.

Dus wilt u uw riool ontstoppen (Almere)? Bel dan direct ons filiaal in Amstelveen op 020-6403449 of bel op ons mobiele nummer 06-15231384.

Ons werkgebied bij riool ontstoppen

Naast uw riool ontstoppen in Almere zijn we ook werkzaam in de omgeving van Amstelveen en de Zaanstreek. Bijvoorbeeld Amsterdam, Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoorn, Landsmeer, Oostzaan, Schagen en Velsen. We dekken heel Noord-Holland met onze werkzaamheden.

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384