Is uw bad verstopt?

Even in bad liggen is één van de meest heerlijke manieren om te ontspannen na een lange dag werken. Wat echter als bij het laten leeglopen uw bad verstopt blijkt? Dit kan iedereen overkomen en is zelfs bij goed schoonmaken nog een probleem waar u last van kunt hebben. Een bad dat verstopt is (werkgebied regio Amsterdam) is daarmee een veel voorkomend probleem en één die u natuurlijk snel opgelost wilt hebben. Op welk moment van de dag dan ook. AKC loodgieters gaat daarom uit van een 24 uur service, want zelfs als u midden in de nacht last heeft van een bad dat verstopt is moet dit opgelost kunnen worden. Wij staan daarom dag en nacht voor u klaar.

Een bad dat verstopt is kan iedereen overkomen

Wanneer uw bad verstopt is, dan kan dat meerdere oorzaken hebben.

     • Zoals het aankoeken van vet, of een opstopping van haren.
     • Ook zeepresten, of het verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen, om het probleem direct op te lossen, kan er voor zorgen dat uw bad verstopt raakt.

Onze loodgieters, die meer dan 25 jaar ervaring in het vak hebben, zijn uiteraard bekend met alle oorzaken van een bad dat verstopt is. Zij zijn er daarom altijd wanneer u ze nodig heeft om het probleem op te lossen. Een bad dat verstopt is leidt namelijk als snel tot vervelende geuren en wij zorgen er daarom maar al te graag voor dat die verdwijnen. U moet immers ten allen tijden kunnen genieten van uw bad.

AKC loodgieters garandeert uw probleem op te lossen

Bij AKC loodgieters vinden wij dat wanneer uw bad verstopt is u recht heeft op een goede reparatie door onze loodgieters.

     • Dit betekent dat wij nooit voorrijkosten berekenen, waarom zou u immers betalen voor mensen die nog niet aan het werk zijn.
     • Wij gaan er bij AKC loodgieters daarnaast vanuit dat u altijd van te voren wilt weten welke kosten er zijn verbonden aan het repareren van uw verstopte badkuip. Het is bij ons daarom standaard, dat u vooraf met ons een prijsafspraak maakt, wanneer onze loodgieters uw probleem hebben ingeschat.
     • Als uw bad verstopt is (werkgebied regio Amsterdam) dan zal deze vervolgens door ons vakkundig worden ontstopt, waarbij wij altijd een garantie van ons succes leveren. Hierdoor zult u altijd tevreden zijn.

Bad verstopt? Waarom kiest u voor WCverstopt?

Waarom zou u kiezen voor WCverstopt? Hier 5 redenen!

     1. 24 uur service: Dag en nacht bereikbaar om snel uw probleem op te lossen.
     1. Betaalbare oplossing: Géén voorrijkosten betalen, alleen betalen voor het werk dat wel gedaan is.
     1. Vakmensen met 25 jaar ervaring: Door de jarenlange ervaring zijn wij expert op gebied van elke verstopping!
     1. Geen verassingen achteraf: Vooraf weten wat u gaat betalen voor de opdracht.
     1. Garantie op onze diensten: U blijft dus nóóit ontevreden achter!

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw bad (werkgebied regio Amsterdam en Zaanstreek). U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

Overige services van de AKC Loodgieters

Bij de loodgieters van AKC kunt u voor verschillende problemen terecht. Zo zijn onze loodgieters op meerdere situaties voorbereid. Zo kunnen wij onder andere de volgende problemen snel en gemakkelijk voor u oplossen:

Lees hier wat mensen over onze uitstekende service te zeggen hebben

Mijn ervaringen met AKC Loodgieter zijn super. Ik had een verstopte WC en die hebben zij snel en goed verholpen. Ik ben erg blij.

Ik heb zojuist het bedrag voor de werkzaamheden overgemaakt.
Verder wil ik nog graag mijn waardering uitspreken voor uw professionaliteit en snelheid van handelen. Die zijn zeker boven gemiddeld.

Hartelijk voor de snelle reactie en uitvoering na de constatering door Liander van gaslekkage. Ben zeer tevreden waarop uw medewerker de werkzaamheden heeft uitgevoerd, waarbij tijd geen enkel probleem was. Een uitstekende reclame voor uw firma.