Doucheput verstopt?

Een doucheput die verstopt is, een probleem dat iedereen wel eens ondervindt. Douches worden immers elke dag gebruikt en in veel huizen zelfs door meerdere personen. Des te vervelender is het dus als u niet kunt douchen omdat u doucheput verstopt is. Er is niets onhandiger dan ’s ochtends voor het werken, of bijvoorbeeld wanneer u net gesport heeft, niet te kunnen douchen. Bij AKC loodgieters vinden wij dat een doucheput die verstopt is zo snel mogelijk moet worden opgelost en daarom bieden wij een 24 uur service. Onze loodgieters staan dus altijd voor u klaar. Zelfs als u ons midden in de nacht nodig heeft.

Een doucheput die verstopt is? De oorzaken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een doucheput die verstopt is in Amsterdam en meestal komt het puur door het alledaagse gebruik. Zo kunnen zeep-, of vetresten bijvoorbeeld aankoeken en zijn haren natuurlijk ook een veel voorkomend probleem. Het komt daarnaast ook voor dat juist ontstoppingsmiddelen verkeerd gebruikt zijn bij een doucheput die verstopt is. Dit is echter allemaal geen probleem voor AKC loodgieters. Wij werken namelijk alleen maar met echte vakmensen en dit betekent dat onze loodgieters terug kunnen kijken op meer dan 25 jaar werkervaring. Zij zullen de problemen al snel herkennen en wanneer u doucheput verstopt is, zullen zij dit snel oplossen. U kunt er daarom gerust op zijn als u contact zoekt met AKC loodgieters, want wij staan voor kwaliteit.

AKC loodgieters lost uw verstopte doucheput op

Is uw doucheput verstopt, en laat u deze door ons ontstoppen? Wij zorgen altijd dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Dit betekent, dat wij ten eerste nooit voorrijkosten berekenen, want waarom zou u betalen voor werk dat nog niet gedaan is? Onze ervaren loodgieter zal ten tweede altijd van te voren het probleem van uw doucheput die verstopt is analyseren en direct de oplossing bepalen. Wanneer hij deze bepaald heeft, dan wordt er een vaste prijsafspraak geweest, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. De loodgieter van AKC loodgieters geeft u daarbovenop ook nog eens een garantie van een succesvolle oplossing, zodat u meteen weer kunt genieten van een warme douche. Bij AKC loodgieters staan wij namelijk altijd voor u klaar!

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw doucheput. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

Meer service alleen een verstopte doucheput

Onze 24/7 loodgieters doen meer dan alleen doucheputjes ontstoppen. Zo kan u ook bij de loodgieters van AKC terecht voor onder andere: