Is uw gootsteen verstopt (Amsterdam e.o)?

Een alledaagse bezigheid als afwassen kan helaas al snel leiden tot een gootsteen die verstopt is. Afwassen moet jammer genoeg vaak nog steeds elke dag gedaan worden en dit kan na verloop van tijd toch verstoppingen veroorzaken. Wanneer uw gootsteen verstopt is (werkgebied regio Amsterdam), dan wilt u daar natuurlijk onmiddellijk vanaf. Al is het maar, omdat u de volgende avond weer gebruik wilt maken van uw gootsteen om uw eten te bereiden. Bij WCverstopt weten wij dat iedereen wel eens kampt met een gootsteen die verstopt is en willen wij u daar zo snel mogelijk mee helpen. Wij leveren daarom een 24 uur service, die u ten allen tijden van dienst zal zijn om uw gootsteen te weer gebruiksklaar te krijgen.

WCverstopt verhelpt uw verstopte gootsteen

Zoals gezegd is een gootsteen die verstopt is  vaak gewoon veroorzaakt door het dagelijks gebruik ervan. Het aankoeken van vet, of zeepresten, haren en zelfs het gebruik van ontstoppingsmiddelen kan er voor zorgen dat uw gootsteen verstopt raakt.

Wij hebben daarom echte vakmensen in dienst, die al meer dan 25 jaar werkervaring erop hebben zitten. Onze loodgieters zijn dus bekend met alle soorten problemen, die er voor gezorgd kunnen hebben dat uw gootsteen verstopt is geraakt. Zij zijn binnen een zeer korte tijd ter plekke en zullen in alle gevallen een oplossing hebben om uw gootsteen weer snel te ontstoppen. We garanderen zelfs snel een ontstopte gootsteen!

Nooit onverwachte verrassingen, maar goede service

Als uw gootsteen verstopt is dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is immers onze mening dat wij u altijd de beste service moeten leveren. Dit betekent natuurlijk dat u nooit voorrijkosten bij ons betaalt. Het is namelijk niet meer dan logisch dat u betaalt voor werk, dat ook daadwerkelijk gedaan wordt. Onze vakmensen zullen na een inspectie met u een vaste prijsafspraak voor de gehele ontstopping maken, zodat u nooit achteraf met onverwachte kosten zult zitten. Wij zullen uw gootsteen die verstopt is zo snel en zo goed mogelijk voor u ontstoppen, waardoor snel weer gebruik zult kunnen maken van uw volledige keuken. Neemt u daarom nu contact met ons op.

Voordelen gootsteen ontstoppen via WCverstopt

Waarom zou u kiezen voor WCverstopt? Hier 5 redenen!

   1. 24 uur service: Dag en nacht bereikbaar om snel uw probleem op te lossen.
   1. Betaalbare oplossing: Géén voorrijkosten betalen, alleen betalen voor het werk dat wel gedaan is.
   1. Vakmensen met 25 jaar ervaring: Door de jarenlange ervaring zijn wij expert op gebied van elke verstopping!
   1. Geen verassingen achteraf: Vooraf weten wat u gaat betalen voor de opdracht.
   1. Garantie op onze diensten: U blijft dus nóóit ontevreden achter!

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw gootsteen. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384