Verstopping Utrecht

Heeft u last van een verstopping in Utrecht in uw wc, afvoer, riool of doucheput? Dit kan komen door overmatig gebruik van vochtig toiletpapier, wat namelijk niet afbreekbaar is. Verstopping Utrecht in uw doucheput? Dit kan komen door haren die zijn blijven vastzitten of zeep- of vetresten. Heeft u te kampen met een verstopping Utrecht? Maak dan kennis met WCverstopt; wij kunnen u van dienst zijn met het ontstoppen van uw wc, afvoer, riool of doucheput.

Verstopping in Utrecht verhelpen

WCverstopt heeft experts in dienst die iedere dag te maken hebben met verstoppingen op verschillende groottes. WCverstopt heeft ruim 25 jaar ervaring met verstoppingsproblemen, dit maakt dat wij al gauw weten waar het ontstaan van de verstopping ligt. Als u te maken heeft met een verstopping Utrecht, maar overdag geen tijd heeft om te bellen wegens een drukke agenda? Dit is voor WCverstopt geen probleem; wij zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u te maken met een verstopping dieper in het riool? Dan zullen onze specialisten de wc pot verwijderen en er een mechanische verenmachine bijhalen. Met deze verenmachine wordt uw riolering gereinigd. Om te kijken of alles goed is gereinigd wordt er een rioolcamera gebruikt. Alles in orde? Dan zullen wij garantie op de ontstopping geven. Daarna zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen als er wel een defect wordt ontdekt. Op deze manier voorkomen wij dat het probleem zich zal herhalen in de toekomst.

Verstopping Utrecht laten verdwijnen door WCverstopt

Heeft u last van een verstopping in uw toilet, afvoer, riool of doucheput? Neem contact op met WCverstopt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! Onze specialisten zijn u van dienst zodat u binnen no time weer gebruik kunt maken van de voorzieningen in uw woning. U kunt contact opnemen met ons via de volgende gegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Tel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Tel: 06 15231384

Wat kan WC Verstopt nog meer voor u betekenen?

Naast het ontstoppen van bijvoorbeeld uw afvoer bieden wij meer services aan in de regio Utrecht. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een WC verstopt in Utrecht, een riool verstopt in Utrecht en een bad verstopt in Utrecht. Ook is het bij WC Verstopt mogelijk om een onderzoek te doen middels een camera inspectie in Utrecht, zodat u precies weet waar uw verstopping zich bevind. Heeft u een specifieke ontstopping nodig zoals een afvoer verstopt in Utrecht? Dan kan u ook bij ons terecht!