Wasmachine verstopt?

Is uw wasmachine verstopt? Dat kan een vervelend en lastig probleem zijn! Een verstopping in de afvoer van de wasmachine betekent dat een belangrijke huishoudelijke taak even niet uitgevoerd kan worden of dat de was niet meer fris ruikt, wat natuurlijk wel de bedoeling is van een wasmachine. Hoe moet u nu uw kleren wassen en fris laten ruiken?

Gelukkig staan onze experts voor u klaar als uw wasmachine verstopt is. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het loodgieters vak en draaien hun hand er niet voor om als er een wasmachine verstopt is. Onze vakmensen bieden in alle gevallen een oplossing voor uw probleem. Dat durven wij u te garanderen!

24-uursservice bij verstopping afvoer wasmachine

Met onze 24-uursservice is de verstopping in de afvoer van de wasmachine binnen korte tijd weer ontstopt. Vaak is er zelfs binnen een uur één van onze loodgieters op locatie. Wij willen het probleem zo snel mogelijk oplossen, zodat uw was binnen de kortste keren weer heerlijk fris ruikt.

U hoeft niet bang te zijn dat het probleem snel weer terugkomt, maar mocht dit toch het geval zijn dan bieden wij u een garantie van 5 jaar.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen voor onze afspraken alleen kosten voor het werk dat ook echt gedaan wordt, u hoeft bij ons dus geen voorrijkosten te betalen. Als u aangeeft dat uw wasmachine verstopt is, berekenen wij van te voren de kosten voor het oplossen van de verstopping in de afvoer van de wasmachine. Doordat wij deze kosten van te voren berekenen, kunnen wij vooraf een vaste prijsafspraak met u maken. Zo krijgt u nooit te maken met onverwacht hoge prijzen.

Onze twee vestigingen kunt u vinden in Amstelveen en de Zaanstreek. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoorn, Landsmeer, Oostzaan, Schagen en Velsen. Mocht u twijfelen of wij in uw woongebied werkzaam zijn, dan kunt u ons altijd even bellen.

Dus is uw wasmachine verstopt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, het kan alleen maar in uw voordeel werken. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Filiaal Amstelveen
Tel: 020 6403449
Mobiel: 06 15231384

Filiaal Zaanstreek
Tel: 075 6877949
Mobiel: 06 15231384

Meer services door WC Verstopt

Heeft u meerdere verstoppingsproblemen in huis? De loodgieters van WC Verstopt zijn voorbereid op echt probleem dat op hun pad komt. U kunt de loodgieters van WC Verstopt inschakelen voor:

Wasmachine verstopt
wasmachine verstopt